020 694 6327eko@ekodis.nl Open: maandag t/m vrijdag 8:00-19:00 uur | zaterdag 8:00-18:00 | zondag 10:00-18:00 uur

Vitale lunch, een groen broodje

Spirulina is gezond. Maar zelf ben ik niet zo’n supplementenslikker. Ik vind het leuker om dingen die goed voor me zijn, gewoon te verwerken in een recept. In het begin moest ik even zoeken hoe deze alg te integreren in mijn eten. Het heeft namelijk een specifieke smaak. Uiteindelijk is dit broodje één van mijn favorieten. De spirulina geeft een volle smaak aan de avocado, waardoor je dit broodje ook kunt maken als je avocado nog maar net rijp is.

Ingrediënten:

2 sneetjes volkoren spelt/desem brood

1 avocado

1 theelepel spirulina

1 theelepel sesam olie

Een toefje wasabi

Goede snuf gedroogd zeekraal

Bereiding:

Gooi je sneetjes brood in de broodrooster. De rest van de ingrediënten in een schaaltje. Prak ze met een vork. Doe ze op je brood. GO!

Wist je dat..

Spirulina je bloedsuikerspiegel helpt te reguleren? Dat betekent minder stress voor je lijf, dus minder namiddag dipjes en uiteindelijk ook gewichtsverlies. Als je meer over spirulina wilt weten, kijk dan even op de site van een van onze leveranciers, zoals Marcus Rohrer (https://www.marcusrohrerspirulina.nl/), Iswari (https://iswari.eu/) of Mattisson https://www.mattisson.nl/shop/supergreens/absolute_spirulina_poeder_bio_raw/160

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.