Alle, Glutenvrij, Snel klaar

Super chocolade toetjesrepen

Posted by Dorien Beekveldt

Dit heb je nodig:
100 gram pure chocola
1 banaan
1 eetlepel kokosolie
1 eetlepel tahin
3 eetlepels griekse yoghurt

Zo maak je het:
Smelt de kokosmelk in een pannetje op een laag vuurtje. Breek de chocola in stukjes en smelt deze dan in de kokosmelk.

Prak een banaan met de tahin in een diep bord. Voeg dan de griekse yoghurt toe en roer alles goed door elkaar. Voeg dit bij de gesmolten chocolade.

Bekleed een ovenschaal of diepe bakplaat (hij moet wel in je vriezer passen!) met plastic vershoudfolie of bakpapier. Giet hier dan het chocolade mengsel in. Sprenkel er de gehakte noten over. Zet dan een uurtje of twee in de vriezer tot het mengsel hard is. Haal dan uit vriezer en schaal/plaat en snij in repen.

Je kunt de repen bevroren eten, koud uit de koelkast of op kamertemperatuur als een soort chocolademousse.