020 694 6327eko@ekodis.nl Open: maandag t/m vrijdag 8:00-19:00 uur | zaterdag 8:00-18:00 | zondag 10:00-18:00 uur

Recepten

page 5 of 7
  • Pittige pindasoep
    Pittige pindasoep
    Niets fijners dan een dikke warme soep aan het einde van je dag. Makkelijk om te maken en heerlijk om te eten. Het enige wat je nodig hebt, is een beetje tijd. Want dit hoe langer je dit soepje op het vuur laat pruttelen, hoe lekkerder ‘ie wordt. Deze soep heeft Surinaamse roots maar aangepast […]
    Read more
  • Carob&Superfruit-flikken
    Carob&Superfruit-flikken
    Wat je hier op de foto ziet is ten eerste: geen chocola, maar carob. En ten tweede is het niet zomaar carob, maar zelfgemaakte carob. Niet zelfgekochte carob, niet zelf gesmolten carob, maar zelf gemaakte carob. Van oa kokosolie en carobpoeder. Even iets anders. Een beetje pure chocolade eten blijkt gezond te zijn. Allemaal leuk […]
    Read more
  • Castagnaccio
    Castagnaccio
    Castagnaccio is een soort kastanjekoek, een traditionele Italiaanse lekkernij, voornamelijk bedoeld voor de arme boeren en arbeiders in Italië. Omdat kastanjes er zo in overvloed waren, was het één van de hoofdbestanddelen van de voeding van armen in Italië. Een beetje zoals met aardappels in Nederland vroeger. Castagnaccio werd gemaakt van het kastanjemeel en water, […]
    Read more
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.