020 694 6327eko@ekodis.nl Open: maandag t/m vrijdag 8:00-19:00 uur | zaterdag 8:00-18:00 | zondag 10:00-18:00 uur

Recepten

page 5 of 7
  • Extravagant lekkere hazelnoot madeleines
    Extravagant lekkere hazelnoot madeleines
    Deze week bak je met Ekodis hazelnoot madeleines: cakejes die de show stelen. Extravagant mooi en extravagant lekker. Cakebeslag met hazelnootmeel en een topping van chocola, zelfgemaakt hazelnoot bark en een snufje grof zeezout. Dit heb je nodig: 160 gram oerzoet 160 gram boter 80 gram bloem 80 gram hazelnootmeel 3 grote eieren Merg van […]
    Read more
  • TAH DIG | Iraanse rijst met geroosterde wintergroente
    TAH DIG | Iraanse rijst met geroosterde wintergroente
    Tah Dig in is Perzische manier van rijst bereiden. Eerst wordt de rijst al dente gekookt en daarna samen met yoghurt en boter gebakken. Het resultaat is een rijstekoek met knapperige buitenkant en zacht romige binnenkant. In Iran eet men de rijst vaak met een stoofpotje van vlees en groente. In dit recept wordt de […]
    Read more
  • Juwelen op chocola
    Juwelen op chocola
    Maak voor oud en nieuw dit eetbare plaatje om het jaar in stijl af te sluiten of 2017 heel chique te beginnen (dat mag ook ;). De granaatappel pitjes lijken wel op juwelen en steken mooi rood af tegen de donkere chocola. Dit heb je nodig: 200 gram chocola (70%) Pitjes van 1 granaatappel Snufje […]
    Read more
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.