020 694 6327eko@ekodis.nl Open: maandag t/m vrijdag 8:00-19:00 uur | zaterdag 8:00-18:00 | zondag 10:00-18:00 uur

Recepten

page 4 of 8
  • Biologische cakejes, gezoet met rozijnen en dadels
    Biologische cakejes, gezoet met rozijnen en dadels
    Dit heb je nodig: 125 gram gebuild tarwemeel 125 gram boter of margarine 2 eieren 50 gram rozijnen 50 gram dadels, in kleine stukjes Snufje zout 1/2 theelepel natrium bicarbonaat 1/2 theelepel citroenschil rasp 2 eetlepels citroensap Merg van half vanillestokje Zo maak je het: Verwarm de oven voor op 175ºC. Smelt de boter of […]
    Read more
  • spaghettitaart
    spaghettitaart
    Wow.. Spaghetti-taart? Jazeker!! Een hartige taart met champignons en courgette. En met een bodem van spaghetti! Da’s weer eens wat anders dan pasta pesto 😉 Makkelijk om te maken en geeft een leuke twist aan een doordeweeks ingrediënt! (taart voor twee personen) Dit heb je nodig: 200 gram volkoren spaghetti 1 courgette 100 gram champignons […]
    Read more
  • Blauwe kaasbroodjes
    Blauwe kaasbroodjes
    Ik was nooit zo’n enorme blauwe kaas liefhebber. Totdat ik op een onbewaakt moment op ‘petite pains de bleu d’auvergne’ stuitte in een grote Franse supermarkt met een rommelende maag. Ik kan je zeggen, dat was heerlijk. Eenmaal thuis kon ik het niet laten mijn eigen versie eens te proberen. Hier het resultaat! Ingrediënten: Halve […]
    Read more
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.