020 694 6327eko@ekodis.nl Open: maandag t/m vrijdag 8:00-19:00 uur | zaterdag 8:00-18:00 | zondag 10:00-18:00 uur

Recepten

page 4 of 7
  • Chili sin carne met zelfgemaakte glutenvrije burrito’s
    Chili sin carne met zelfgemaakte glutenvrije burrito’s
    Chili sin carne Dit heb je nodig: 2 eetlepels olijfolie 2 rode uien, in halve ringen 1 eetlepel mexicaanse kruiden mix 3 tenen knoflook, geperst 2 paprika’s, in blokjes 2 stelen bleekselderij, in plakjes 1 wortel, in blokjes 1 pastinaak, in blokjes 1 blik gepelde tomaten 2 blikken kidneybonen, uitgelekt Op smaak brengen met zout […]
    Read more
  • HERFSTIGE RISOTTO| met geroosterde flespompoen en salie
    HERFSTIGE RISOTTO| met geroosterde flespompoen en salie
    Voor 4 porties Dit heb je nodig: 1 flespompoen, geschild en in blokjes 1 ui, gesnipperd Bosje verse salie 1/2 tl chilivlokken 1/2 tl rozemarijn 1,5l zeer hete bouillon 300gr arborio rijst 1 glas witte wijn 50gr boter 50gr parmezaanse kaas Olijfolie, peper, zout Zo maak je het: —Leg de blokjes op een met bakpapier […]
    Read more
  • Aardappelgratin met geitenkaas en zelfgemaakte tapenade
    Aardappelgratin met geitenkaas en zelfgemaakte tapenade
    Zelfgemaakte tapenade? Voordat je verder scrolt omdat ‘zelfgemaakte tapenade’ als veel te veel moeite klinkt, wil ik ten eerste zeggen dat je wat mij betreft die tapenade ook best kant-en-klaar mag kopen. Maar ten tweede wil ik dan ook zeggen dat tapenade zelf maken ongeveer zo makkelijk is als een blik ontpitte olijven opentrekken en […]
    Read more
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.