020 694 6327eko@ekodis.nl Open: maandag t/m vrijdag 8:00-19:00 uur | zaterdag 8:00-18:00 | zondag 10:00-18:00 uur

Recepten

page 4 of 8
  • Je eigen kruidnoten
    Je eigen kruidnoten
    Toen specerijen uit het verre oosten nog super chique waren -laten we zeggen zo’n zeshonderd jaar geleden- waren speculaas en kruidnoten alleen verkrijgbaar als je wat te makken had. Want ze waren ‘peper’duur. In de 5e en 6e eeuw kwamen de specerijen die we nu voor speculaas gebruiken door middel van kruistochten in de Lage […]
    Read more
  • Amandel clafouti met zomerfruit (lactosevrij)
    Amandel clafouti met zomerfruit (lactosevrij)
    Normaal eet je clafouti met kersen, maar deze versie is zeker niet minder lekker. De amandelsmaak van de melk en amandelen gaan mooi samen met het zachte zomerfruit. Het clafoutibeslag bevat weinig vetten of suikers waardoor het geheel zowel zomers is als voor je mond en maag. Ingrediënten: Ruime halve kilo aan zomerfruit (abrikozen, nectarines, […]
    Read more
  • Romige aardperen met parmezaan en knoflook
    Romige aardperen met parmezaan en knoflook
    Om lekker interessant te doen, zou je morgen of overmorgen op je werk, tussen neus en lippen door, kunnen zeggen dat je de dag ervoor aardperen hebt klaargemaakt. Want aardperen is een vergeten groente. En vergeten groenten zijn helemaal je van het. Dus scoor je twaalf punten. Maar daarmee is de kous nog niet af. […]
    Read more
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.