020 694 6327eko@ekodis.nl Open: maandag t/m vrijdag 8:00-19:00 uur | zaterdag 8:00-18:00 | zondag 10:00-18:00 uur

Recepten

page 4 of 8
  • Taaitaai (zonder geraffineerde suiker)
    Taaitaai (zonder geraffineerde suiker)
    Tijd voor een stukkie geschiedenis. Marsepein was dè versiertruc van de 15e eeuw. Als je verliefd was op de boerendochter van om de hoek, bood je haar begin december een marsepeinen hart aan. En dan wist zij dat je met haar wilde trouwen. En als je te weinig poen had voor marsepein, dan kocht je […]
    Read more
  • Auberginestapeltjes met ei en peterselie
    Auberginestapeltjes met ei en peterselie
    Dit recept noem ik simpel maar doeltreffend. Minimale moeite, maximale smaak. Geen fratsen.. Wil je nog meer oneliners? Oké, hier: maak het. En oordeel zelf. Ingrediënten: 1 aubergine 3 eieren Bosje verse krulpeterselie Teentje knoflook, in dunne plakjes Zout Olijfolie om in te bakken Bereiding: Snijd de aubergine in dunne (dat is max 0,5 cm) […]
    Read more
  • 3x snijboon
    3x snijboon
    1 boon. 3 recepten. Allemaal even lekker en makkelijk! Aziatische snijbonen: Snij alleen de puntjes van de SNIJBONEN. Was de bonen en blancheer ze 6 minuten. Besprenkel de nog warme bonen met KETJAP MANIS en SESAMZAAD. Bak de bonen snel bruin in KOKOSOLIE of RIJSTOLIE op een hoog vuur. Italiaanse snijbonen: Was en snij 250 […]
    Read more
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.