020 694 6327eko@ekodis.nl Open: maandag t/m vrijdag 8:00-19:00 uur | zaterdag 8:00-18:00 | zondag 10:00-18:00 uur

Recepten

page 4 of 7
  • VEGAN GOULASH | smokey vegan variant op Hongaarse klassieker
    VEGAN GOULASH | smokey vegan variant op Hongaarse klassieker
    Dit heb je nodig: 3 kleine rode uien 2 rode paprika’s 2 tenen knoflook 1 blik tomaten 1 pot kidneybonen 1 eetlepel stroop (pannenkoeken/rijst/dadel) 3 eetlepels paprikapoeder 1/2e eetlepel komijnzaad 1 eetlepel instant espresso of half kopje espresso 3 eetlepels olijfolie Bosje verse koriander of peterselie. Zo maak je het: Schil de uien en snij […]
    Read more
  • Panter Pepernoot Cake
    Panter Pepernoot Cake
    Wist je dat je heel makkelijk is om een panter-cake te bakken? Je doopt pepernoten (niet te verwarren met kruidnoten) in donkere chocola, en nadat de chocola is uitgehard meng je de chocopepernoten in gewoon cakebeslag en giet je alles in een cakevorm. Klein uurtje in de oven en klaar is kees! Dit heb je […]
    Read more
  • MAC ‘N PUMPKIN | met topping van krokante geitenkaas en pompoenpitjes
    MAC ‘N PUMPKIN | met topping van krokante geitenkaas en pompoenpitjes
    Dit heb je nodig voor 4 personen: Een butternut van een kleine kilo 1 rode ui 2 tenen knoflook 1/2 tot 1 theelepel chilivlokken 1/2 theelepel rozemarijn 1 bouillonblokje 400 gram macaroni of fusilli 50 gram pompoenpitten 200 gram zachte geitenkaas Peper en zout Olijfolie Zo maak je het: Schil de butternut, ontdoe van pitten […]
    Read more
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.