020 694 6327eko@ekodis.nl Open: maandag t/m vrijdag 8:00-19:00 uur | zaterdag 8:00-18:00 | zondag 10:00-18:00 uur

Recepten

page 3 of 8
  • GROENTEREGENBOOG | uit de oven
    GROENTEREGENBOOG | uit de oven
    Dit heb je nodig: 1 zoete aardappel 1 aubergine 2 puntpaprika’s 1 venkelknol 1 gele courgette 2 rode uien 2 knoflooktenen 250 gram feta Olijfolie, peper en zout Zo maak je het: —Verwarm je oven voor op 220ºC. Leg een vel bakpapier op een bakplaat. —Schil de zoete aardappel, snij ‘m in de lengte in […]
    Read more
  • Glutenvrije pizza met winterpostelein en gekarameliseerde uien
    Glutenvrije pizza met winterpostelein en gekarameliseerde uien
    Voor deze pizza hoef je niet gluten intolerant te zijn om er alsnog van te genieten! Ingrediënten 1 kopje kikkererwtenmeel 1 kopje water 1/2 theelepel zout 2 eetlepels olijfolie 100 gram geraspte jonge kaas 1 middelgrote ui Klontje boter (je kunt ook een eetlepel olijfolie gebruiken) Een flinke hand vol winterpostelein Versgemalen zwarte peper Bereiding […]
    Read more
  • VEGAN RISOTTO | met avocado en zeekraal
    VEGAN RISOTTO | met avocado en zeekraal
    Zeekraal is familie van quinoa en spinazie. Alle drie behoren ze tot de amaranten familie. Zeekraal groeit op de kleikwelders aan de rand van de zee en meer landinwaarts op sterk verzilte plaatsen. Kortarige zeekraal wordt ook wel ‘hanepoot’ genoemd. Het is de meest zouttolerante plant. Daarom is ‘ie zelf ook zo zout. Als je […]
    Read more
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.