020 694 6327eko@ekodis.nl Open: maandag t/m vrijdag 8:00-19:00 uur | zaterdag 8:00-18:00 | zondag 10:00-18:00 uur

Recepten

page 3 of 8
  • Tzaziki van bietjes
    Tzaziki van bietjes
    Ik maak wel eens tzaziki, die met komkommer.. En ik zal heel eerlijk zeggen dat ik het vaak een te vloeibare teleurstelling vind. Ook al zeef ik de geraspte komkommer, laat ik het zweten door er zout op te strooien, om het vocht er vervolgens weer af te deppen, het mag niet baten. Het helpt […]
    Read more
  • VOLKOREN PENNE MET DOPERWTEN-PESTO | staat zo op tafel
    VOLKOREN PENNE MET DOPERWTEN-PESTO | staat zo op tafel
    Lekker lenterecept! Als je liever nog wat meer groenten wil toevoegen, stoom er dan wat broccoli bij. Of een lekker romige avocado gaat ook goed samen met dit gerecht. Dit heb je nodig: 200 gram volkoren penne pasta 250 gram diepvries doperwten 2 handjes rucola 1/2 citroen 1 teentje knoflook 25 gram pijnboompitten 30 gram […]
    Read more
  • RODE KOOL STEAKS | geroosterde rode kool met balsamico-knoflook glaze
    RODE KOOL STEAKS | geroosterde rode kool met balsamico-knoflook glaze
    Dit heb je nodig: 1 rode kool 50 ml olijfolie 2 eetlepels balsamico azijn 1 theelepel mosterd 2 tenen knoflook 1 theelepel honing Snufje chilivlokken Flinke snuf zout Zo maak je het: Verwarm je oven voor op 180ºC (hete lucht). Meng de olijfolie, mosterd, honing, chili en zout. Pers hier de knoflook boven uit. Kluts […]
    Read more
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.