020 694 6327eko@ekodis.nl Open: maandag t/m vrijdag 8:00-19:00 uur | zaterdag 8:00-18:00 | zondag 10:00-18:00 uur

Recepten

page 2 of 8
  • Driepompoenensoep
    Driepompoenensoep
    Deze week maakt Ekodis het vegetarische kerstmenu compleet. Tussen de amuse van in port gekonfijte vijgen met blauwe kaas en het hoofdgerecht van in tripel gestoofde paddenstoelen met de puree van vergeten groenten en eigen salade naar keuze, hoort een voorgerecht: dit drie-pompoenen-soepje. De soep is gemaakt van drie verschillende pompoenen: groene hokaido, butternut en […]
    Read more
  • Vegcrumble
    Vegcrumble
    Je hoeft niet in een houten hutje naast een beekje met een melkgeit onder het afdakje te wonen, zonder mobiele verbinding en in de nacht slechts het licht van een bijenwassen kaars, om je leven te versimpelen. Begin bij het begin. Doe een dutje als je moe bent. Ga naar de plee als je moet […]
    Read more
  • In tripel gestoofde wilde paddestoelen met gratin van zoete aardappel
    In tripel gestoofde wilde paddestoelen met gratin van zoete aardappel
    Vegetariërs over de vloer met kerst? Of een geheel vegetarisch kerstmaal? Ekodis weidt de decembermaand aan kerstrecepten zonder vlees. De aftrap is een éénpersoons ovenschoteltje van in tripel gestoofde wilde paddestoelen met gratin van zoete aardappel: een ideaal alternatief voor als je één of meer vegetariërs te gast hebt. Dit is een ideale ‘vleesvervanger’ en […]
    Read more
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.