020 694 6327eko@ekodis.nl Open: maandag t/m vrijdag 8:00-19:00 uur | zaterdag 8:00-18:00 | zondag 10:00-18:00 uur

Recepten

page 2 of 7
  • VEGAN CEVICHE | van koolrabi en knolselderij
    VEGAN CEVICHE | van koolrabi en knolselderij
    Voor 4 porties Dit heb je nodig voor de marinade: 2 bio limoenen 1 duim gember 1 knoflookteen 1 rode peper 4 takjes koriander 1/2 tl zout 1 tl suiker Verder heb je nodig: 200 gr knolselderij 200 gr koolrabi 5 eetlepel kokosmelk Bosje verse koriander 1/2 rode ui 2 ijsklontjes Zo maak je vegan […]
    Read more
  • DE NIEUWE HAZELNOOTSCHUIMTAART | lactosevrij, glutenvrij en heel erg lekker
    DE NIEUWE HAZELNOOTSCHUIMTAART | lactosevrij, glutenvrij en heel erg lekker
    Voor deze taart moet je een paar uur de tijd nemen, maar den heb je ook wat! Het is een echte showstopper. En al helemaal omdat ‘ie lactosevrij is! (dat kun je meestal niet zeggen van hazelnootschuimgebak #boterboterennogmeerboter). De grootste uitdaging zal bij de meeste liggen in het opkloppen van de eiwitten. Zonder elektrische garde […]
    Read more
  • Sojayoghurt: de verdubbel truc!
    Sojayoghurt: de verdubbel truc!
    Fermenteren voor beginners: neem een beetje yoghurtcultuur en laat dit ‘groeien’ in warme melk. Het resultaat? Van een paar eetlepels yoghurt naar een volle pot! Dit heb je nodig: Paar eetlepels sojayoghurt (bijvoorbeeld Sojade) Sojamelk, met zo kort mogelijke ingrediënten-lijst Thermometer Zo maak je het: Meng de yoghurt met de sojamelk (ongeveer 4 eetlepels op […]
    Read more
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.