020 694 6327eko@ekodis.nl Open: maandag t/m vrijdag 8:00-19:00 uur | zaterdag 8:00-18:00 | zondag 10:00-18:00 uur

Recepten

page 1 of 8
  • EENVOUDIGE VENKELSALADE | met bloedsinaasappel
    EENVOUDIGE VENKELSALADE | met bloedsinaasappel
    Voor vier personen Foolproof salade voor in de lente. Hoe dunner de venkel gesneden, hoe lekkerder ‘ie is! Dit heb je nodig: 2 venkelknollen 2 bloedsinaasappelen 4 el goede olijfolie 3 el pijnpoompitjes Peper en zout Zo maak je het: Was de venkel en het venkelgroen. Snij de venkel in de lengte in tweeën en […]
    Read more
  • Vega saucijzenbroodjes: kapucijnerbroodjes
    Vega saucijzenbroodjes: kapucijnerbroodjes
    Ik ben nooit een echte vleesliefhebber geweest. Rookworst, entrecote, salami of spekjes, het kan me eigenlijk allemaal gestolen worden. Het enige dat ik af en toe mis sinds ik vegetariër ben, zijn saucijzenbroodjes. Tweederangs vlees in een jasje van vettig bladerdeeg: mijn guilty pleasure. Maar omdat het eten van dieren me tegenstaat, wil ik niet […]
    Read more
  • Kruidige zuurkool beignets met een knoflooksausje
    Kruidige zuurkool beignets met een knoflooksausje
    Als je van zuurkool houdt (en eigenlijk ook als je niet echt van zuurkool houdt): probeer eens dit recept. Het is heerlijk. Als hartig borrelhapje, op je boterham bij de lunch, of gewoon een paar op je bord met een lekkere salade als avondeten. Je kunt ze warm eten, maar afgekoeld zijn ze ook nog […]
    Read more
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.