020 694 6327eko@ekodis.nl Open: maandag t/m vrijdag 8:00-19:00 uur | zaterdag 8:00-18:00 | zondag 10:00-18:00 uur

Recepten

page 1 of 8
  • Witlof canapés met balsamico kaviaar
    Witlof canapés met balsamico kaviaar
    Feestelijke vegan canapes. Serveer ze bij de aperitief naast het schaaltje olijven (je eet ze het makkelijkst uit het vuistje), als voorgerechtje of als fris bijgerecht. Het maken van de balsamico kaviaar is een nieuwe kooktechniek uit de moleculaire cuisine hoek. Het is even wennen om te doen, maar uiteindelijk helemaal niet moeilijk. Dit heb […]
    Read more
  • Linzensoep met geroosterde knolraap, wortel en gember
    Linzensoep met geroosterde knolraap, wortel en gember
    ‘Wat te doen met een knolraap..?’ Een vraag die niet zo vaak bij me langskwam, simpelweg om het feit dat ik dit knolletje nooit in mijn boodschappenmand legde. Daar kwam echter verandering in toen ik ze toegestopt kreeg door mijn schoonmoeder, die ze van de buurvrouw had. Blijkbaar was ik niet de enige die zich […]
    Read more
  • Hippocras: een middeleeuws recept voor gekruide wijn
    Hippocras: een middeleeuws recept voor gekruide wijn
    Hippocras is de middeleeuwse variant van glühwein. Hippocras wordt niet verwarmd maar dankt zijn gekruide smaak aan een wekenlang rijpingsproces van de specerijen in de rode wijn. De smaak van van hippocras is diep kruidig en gelaagd. Een echte aanrader om te serveren of cadeau te doen met kerst. Maak deze wijn daarom begin december, […]
    Read more
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.