30 minuten tot een uur, Alle, avondeten, geen dieetwensen, ik kan niet kiezen, koken voor gasten, lente, lunch, maakt me niet uit, maakt me niet uit, ik heb alle tijd, nooit, out of the box: ik wil iets nieuws proberen, soms, suikervrij, vaak, Vegetarisch, zomer

KRUIDENFLENSJES | met verse kruiden en geitenkaas

Posted by Dorien Beekveldt

voor 4 personen

Dit heb je nodig:

  • 250 gr gebuild tarwemeel
  • Snufje zout
  • 550 ml (plantaardige) melk
  • 3 eieren
  • 1 flinke handvol verse kruidenmix (bijv. peterselie, koriander, bieslook, dragon, rucola)
  • 75 gr geraspte geitenkaas
  • Boter om in te bakken

Garnering:

  • Avocado
  • Hummus
  • Peper en zout

Zo maak je het:
Meng het tarwemeel en zout in een beslagkom. Maak een kuiltje in het meel. Giet hier de melk in en kluts dit door het meel. Kluts dan ook de eieren dor het beslag.

Was de kruiden, schud ze droog en hak fijn. Het lekkerste is dus om verschillende soorten kruiden te gebruiken. Voeg de kruiden toe aan het beslag. Voeg ook de geraspte geitenkaas toe.

Bak de pannenkoekjes in een pan met antiaanbaklaag in een beetje boter.

Vul de pannenkoekjes met hummus en blokjes rijpe avocado.