Welkom bij Ekodis Natuurvoeding

(H)APPY CHEF
Om (H)appy Chef op je smartPhone te installeren
  1. Klik op Download! om de download te starten
  2. Als gevraagd vervang happyChef.apk
  3. Klik Open
  4. Klik Open met installatie programma
  5. Als gevraagd geef toestemming om te installeren.


Welkom bij Ekodis Natuurvoeding

(H)APPY CHEF
Om (H)appy Chef op je smartPhone te installeren

  1. Klik op
  2. Kies: Zet op beginscherm
  3. Sluit Safari
  4. Klik op happyChef op je beginscherm om de app te openen

logo
KIMCHI TOSTI | super lekker!

Kimchi is Koreaanse gefermenteerde kool. Het bevat veel vitamine C en probiotica. Onderzoek heeft aangetoond dat kimchi helpt bij afvallen omdat het de bloedsuikerspiegel stabiliseert. Daarom is kimchi ook goed voor mensen met diabetes. Hoe je kimchi eet? Je kunt het eten als tafelzuur. Maar onze topper is toch wel de kimchi-tosti.

De Kimchi-tosti kan je ook in sommige hippe horeca-gelegenheden bestellen. En dat is niet voor niets. De umami-smaak en het pittige van de kimchi gaat perfect samen met de gesmolten kaas en het knapperige brood. Als je van tosti’s houdt, moet je deze variant een keer geprobeerd hebben!

Dit heb je nodig voor 1 tosti:

2 sneetjes zuurdesembrood
Paar plakken goede belegen kaas
2 grote eetlepels kimchi
Beetje olijfolie
Tosti-ijzer


Zo maak je het:

Druppel een beetje olijfolie op beide sneetjes brood. Leg dan 1 sneetje met de olie-kant naar beneden in het tosti-ijzer. Beleg het brood met een laag kaas. Verdeel hier de kimchi over. Beleg de kimchi dan weer met wat plakjes kaas. Leg hier de tweede boterham op, met de olie-kant naar boven.

Zet het tosti-ijzer aan en bak de tosti goudbruin. Voordat je de tosti uit het ijzer haalt, moet je even checken of alle kaas goed is gesmolten. Dit duurt namelijk vaak iets langer dan bij een tosti zonder kimchi.
(H)appy Chef recepten zoekhulp