Welkom bij Ekodis Natuurvoeding

(H)APPY CHEF
Om (H)appy Chef op je smartPhone te installeren
  1. Klik op Download! om de download te starten
  2. Als gevraagd vervang happyChef.apk
  3. Klik Open
  4. Klik Open met installatie programma
  5. Als gevraagd geef toestemming om te installeren.


Welkom bij Ekodis Natuurvoeding

(H)APPY CHEF
Om (H)appy Chef op je smartPhone te installeren

  1. Klik op
  2. Kies: Zet op beginscherm
  3. Sluit Safari
  4. Klik op happyChef op je beginscherm om de app te openen

logo
AREPA COLOMBIANA | maispannenkoekjes uit colombia (glutenvrij en vegan)

Dit heb je nodig:

150 gr polenta meel
375 ml water
1 tl zout
1 snufje chilipoeder
Zonnebloemolie
Bakpapier


Topping:

1 blik red kidneybeans in chilisauce (Amaizin)
1/4 spitskool
1 avocado
1 pakje vegan merquezworstjes (Wheaty)
1 teen knoflook
3 el griekse yoghurt
1 teen knoflook
2 el olijfolie


Zo maak je het:
Maak het arepa deeg door de polenta met water, zout en chili in een pan aan de kook te brengen. Zet het vuur dan laag en laat 5 minuten sudderen (roer vaak). Proef of het maisgries zacht geworden is en haal de pan dan van het vuur. Laat het deeg afkoelen tot je het met je handen kunt kneden.

Verdeel het deeg in 4 of 5 gelijke porties en rol hier balletjes van. Leg een balletje deeg op een stuk bakpapier. Druk het plat tot je een pannenkoekje van 15cm diameter hebt. Smeer beide kanten in met een beetje olie.

Zet een grill of koekenpan op het vuur en bak hier de arepa’s in tot ze aan beide kanten goudbruin zijn. Serveer de arepa’s warm (houdt ze evt warm in de oven).

Rasp de kool met een kaasschaaf of mandoline. Pers hier de knoflook over uit. Roer ook de yoghurt en olie door de kool. Breng op smaak met peper en zout.

Verwarm de bonen.

Schil en snij de avocado in plakjes.

Bak de worstjes.

Doe van alles wat op de arepa's en eet smakelijk!
(H)appy Chef recepten zoekhulp