Welkom bij Ekodis Natuurvoeding

(H)APPY CHEF
Om (H)appy Chef op je smartPhone te installeren
  1. Klik op Download! om de download te starten
  2. Als gevraagd vervang happyChef.apk
  3. Klik Open
  4. Klik Open met installatie programma
  5. Als gevraagd geef toestemming om te installeren.


Welkom bij Ekodis Natuurvoeding

(H)APPY CHEF
Om (H)appy Chef op je smartPhone te installeren

  1. Klik op
  2. Kies: Zet op beginscherm
  3. Sluit Safari
  4. Klik op happyChef op je beginscherm om de app te openen

logo
Koken voor gasten (84)

Snelle linzen salade
Gevulde uien
Humus van doperwten
KERSTDESSERT | mini hazelnootpavlova's met kardemom-sinaasappel slagroom en gluhwein stoofpeertjes
AUBERGINE TIKKA | mild gemarineerde aubergines uit de oven
Overheerlijk chocoladetoetje (en maar twee ingredienten!)
DE NIEUWE HAZELNOOTSCHUIMTAART | lactosevrij, glutenvrij en heel erg lekker
Uien tart tatin met balsamico honing glaze
PASTINAAK-CANNELINNI SOEP| met rozemarijn
KLASSIEKE CLAFOUTIS | naar Frans recept
THAISE SALADE | lekker zomers met mango en verse kruiden
Butternut hasselback, met boter-maple glaze en gerookte amandelen
PREISOEPJE | met roquefort, peer en boekweit (en knoflooktoastjes!!)
GEITENKAAS OP OLIE | met verse kruiden
In port gekonfijte vijgen met blauwe kaas
Warme gevulde vijgen
BULGURSALADE | met geroosterde venkel, wortel en rode ui
KERST VOORGERECHT| tartaartje van gepofte biet met zesty gember-misomarinade, nori en sesamzaadjes
AUBERGINE-LASAGNE | vega en lekker makkelijk
CHOCOLADE FUDGE | vegan en met minder suiker
EENVOUDIGE WINTERSALADE | simpele ingrediënten, super smaakvol
Picknick-pot met een salade van bietjes en romige knolselderij
LAST MINUTE MAKKELIJKE FETA-DIP | met puntpaprika
KWEEK JE EIGEN MICRO-GROENTEN | super gezonde garnering voor soep, broodjes of salade
In tripel gestoofde wilde paddestoelen met gratin van zoete aardappel
TOMAAT-GRANAATAPPEL-PUNTPAPRIKA SALADE| met buffelmozzarella en verse basilicum
Oud brood. Of: bruscetta met warme geitenkaas en in witte wijn gestoofde paddenstoelen
GEPOFTE KNOFLOOKSOEP | go garlic!!
Gebakken polenta met champignons en parmezaanse kaas
Bietjes-torentjes
MAKKELIJK WINTER MENU’TJE | puree van knolselderij, gemarineerde tempeh en geroosterde venkel
Herfstsoep van pompoen, kastanjes en eekhoorntjesbrood
VEGA CHINESE KOOL ENCHILADAS | met gegrilde mais en komijn-kidneybonen
Smakelijke combi: op koffiebonen geroosterde wortels
AUBERGINE 'EN PAPILLOTTE' | vega pakketjes uit de oven
Raita van zoete aardappel
Geroosterde prei: simpel en heerlijk!
Snelle geitenkaashapjes
Camembert uit de oven met zelfgemaakte knoflooktoastjes
Gevulde chocolade eieren
Geroosterde bloemkool soep met kikkererwten en zoete aardappel
PAASBRUNCHBROODJE | naan met knoflook-citroen ricotta, gegrilde groenten en een gepocheerd eitje
CHEESY CREAMY POLENTA MET BOSPADDENSTOELEN | vegetarisch en glutenvrij kerst-hoofdgerecht
Geitenkaastaartjes met een auberginekorst en honingtopping
MISR WAT | vegetarische Ethiopische linzenstoof
Vegcrumble
AREPA COLOMBIANA | maispannenkoekjes uit colombia (glutenvrij en vegan)
MALEISISCHE AUBERGINE CURRY | gegarneerd met verse koriander en amandelschaafsel
(Glutenvrije) naanbroodjes
Tzaziki van bietjes
EENVOUDIGE VENKELSALADE | met bloedsinaasappel
Carpaccio van gerookte bietjes en veldsla met gepofte knoflook-vinaigrette
GROENTEREGENBOOG | uit de oven
Juwelen op chocola
LIMONADA DE COCO | colombiaanse kokos-shake
ZELFGEMAAKTE KIMCHI | fermenteren die handel!
Vegan chocolademousse met aquafaba
AARDAPPELTORENTJES | uit de oven
Salade met koolraap en vegetarische spekjes
Mousse van rode biet met gerookte tofu en wasabi in een kuipje van nori
Komkommer kuipjes
RAW WORTELSALADE | wortelkrullen gemarineerd in miso
KRUIDENFLENSJES | met verse kruiden en geitenkaas
Bubbels + chocola + bevroren druiven
TOM KHA TOFU | vegan Thais super soepje
Lof & Yacon | witlof salade met geitenkaas, walnoten en yacon
HERFSTIGE RISOTTO| met geroosterde flespompoen en salie
Gebraden spitskool | eet je met rijst en een vegaburger
GROENE SPRINGROLLS | met pittige koriandersaus
Gevulde spaghetti pompoen
Veggie bijgerechten: oven-heerlijke spruitjes en kerstige bospeentjes
PADDESTOELEN PLAATTAART | met Roquefort en verse tijm
De chocoladetaart
VEGAN CEVICHE | van koolrabi en knolselderij
ZOMERSE BONENSALADE | met feta en verse basilicum
Hippocras: een middeleeuws recept voor gekruide wijn
Puree van vergeten groenten
Witlof canapés met balsamico kaviaar
Driepompoenensoep
Estlandse Kringel: lijkt ingewikkeld, valt wel mee
THAISE BROCCOLI-SPINAZIE SOEP| met kokosmelk
Vegetarische kastanje paté
Aardappelgratin met geitenkaas en zelfgemaakte tapenade
TURKSE YOGHURTSOEP | met chili-munt olie
(H)appy Chef recepten zoekhulp