Welkom bij Ekodis Natuurvoeding

(H)APPY CHEF
Om (H)appy Chef op je smartPhone te installeren
  1. Klik op Download! om de download te starten
  2. Als gevraagd vervang happyChef.apk
  3. Klik Open
  4. Klik Open met installatie programma
  5. Als gevraagd geef toestemming om te installeren.


Welkom bij Ekodis Natuurvoeding

(H)APPY CHEF
Om (H)appy Chef op je smartPhone te installeren

  1. Klik op
  2. Kies: Zet op beginscherm
  3. Sluit Safari
  4. Klik op happyChef op je beginscherm om de app te openen

logo
Koken voor gasten (84)

Estlandse Kringel: lijkt ingewikkeld, valt wel mee
Gebakken polenta met champignons en parmezaanse kaas
Raita van zoete aardappel
Vegetarische kastanje paté
Lof & Yacon | witlof salade met geitenkaas, walnoten en yacon
Smakelijke combi: op koffiebonen geroosterde wortels
Warme gevulde vijgen
Snelle geitenkaashapjes
Puree van vergeten groenten
Driepompoenensoep
Oud brood. Of: bruscetta met warme geitenkaas en in witte wijn gestoofde paddenstoelen
LAST MINUTE MAKKELIJKE FETA-DIP | met puntpaprika
Camembert uit de oven met zelfgemaakte knoflooktoastjes
BULGURSALADE | met geroosterde venkel, wortel en rode ui
VEGAN CEVICHE | van koolrabi en knolselderij
GEITENKAAS OP OLIE | met verse kruiden
CHOCOLADE FUDGE | vegan en met minder suiker
KWEEK JE EIGEN MICRO-GROENTEN | super gezonde garnering voor soep, broodjes of salade
Geroosterde bloemkool soep met kikkererwten en zoete aardappel
LIMONADA DE COCO | colombiaanse kokos-shake
Butternut hasselback, met boter-maple glaze en gerookte amandelen
AREPA COLOMBIANA | maispannenkoekjes uit colombia (glutenvrij en vegan)
Carpaccio van gerookte bietjes en veldsla met gepofte knoflook-vinaigrette
EENVOUDIGE WINTERSALADE | simpele ingrediënten, super smaakvol
HERFSTIGE RISOTTO| met geroosterde flespompoen en salie
AUBERGINE-LASAGNE | vega en lekker makkelijk
De chocoladetaart
DE NIEUWE HAZELNOOTSCHUIMTAART | lactosevrij, glutenvrij en heel erg lekker
TOM KHA TOFU | vegan Thais super soepje
PAASBRUNCHBROODJE | naan met knoflook-citroen ricotta, gegrilde groenten en een gepocheerd eitje
Gevulde uien
Tzaziki van bietjes
Witlof canapés met balsamico kaviaar
Aardappelgratin met geitenkaas en zelfgemaakte tapenade
Gevulde chocolade eieren
Vegan chocolademousse met aquafaba
Bietjes-torentjes
In tripel gestoofde wilde paddestoelen met gratin van zoete aardappel
PREISOEPJE | met roquefort, peer en boekweit (en knoflooktoastjes!!)
THAISE BROCCOLI-SPINAZIE SOEP| met kokosmelk
Veggie bijgerechten: oven-heerlijke spruitjes en kerstige bospeentjes
In port gekonfijte vijgen met blauwe kaas
KRUIDENFLENSJES | met verse kruiden en geitenkaas
Gevulde spaghetti pompoen
AUBERGINE TIKKA | mild gemarineerde aubergines uit de oven
MALEISISCHE AUBERGINE CURRY | gegarneerd met verse koriander en amandelschaafsel
GEPOFTE KNOFLOOKSOEP | go garlic!!
Juwelen op chocola
MAKKELIJK WINTER MENU’TJE | puree van knolselderij, gemarineerde tempeh en geroosterde venkel
ZELFGEMAAKTE KIMCHI | fermenteren die handel!
Overheerlijk chocoladetoetje (en maar twee ingredienten!)
VEGA CHINESE KOOL ENCHILADAS | met gegrilde mais en komijn-kidneybonen
Geitenkaastaartjes met een auberginekorst en honingtopping
Geroosterde prei: simpel en heerlijk!
Mousse van rode biet met gerookte tofu en wasabi in een kuipje van nori
TOMAAT-GRANAATAPPEL-PUNTPAPRIKA SALADE| met buffelmozzarella en verse basilicum
Humus van doperwten
Herfstsoep van pompoen, kastanjes en eekhoorntjesbrood
KLASSIEKE CLAFOUTIS | naar Frans recept
Gebraden spitskool | eet je met rijst en een vegaburger
Picknick-pot met een salade van bietjes en romige knolselderij
KERSTDESSERT | mini hazelnootpavlova's met kardemom-sinaasappel slagroom en gluhwein stoofpeertjes
Vegcrumble
Salade met koolraap en vegetarische spekjes
PADDESTOELEN PLAATTAART | met Roquefort en verse tijm
PASTINAAK-CANNELINNI SOEP| met rozemarijn
MISR WAT | vegetarische Ethiopische linzenstoof
ZOMERSE BONENSALADE | met feta en verse basilicum
GROENTEREGENBOOG | uit de oven
Uien tart tatin met balsamico honing glaze
Snelle linzen salade
AARDAPPELTORENTJES | uit de oven
(Glutenvrije) naanbroodjes
THAISE SALADE | lekker zomers met mango en verse kruiden
EENVOUDIGE VENKELSALADE | met bloedsinaasappel
RAW WORTELSALADE | wortelkrullen gemarineerd in miso
Bubbels + chocola + bevroren druiven
GROENE SPRINGROLLS | met pittige koriandersaus
Hippocras: een middeleeuws recept voor gekruide wijn
Komkommer kuipjes
CHEESY CREAMY POLENTA MET BOSPADDENSTOELEN | vegetarisch en glutenvrij kerst-hoofdgerecht
AUBERGINE 'EN PAPILLOTTE' | vega pakketjes uit de oven
TURKSE YOGHURTSOEP | met chili-munt olie
KERST VOORGERECHT| tartaartje van gepofte biet met zesty gember-misomarinade, nori en sesamzaadjes
(H)appy Chef recepten zoekhulp