Welkom bij Ekodis Natuurvoeding

(H)APPY CHEF
Om (H)appy Chef op je smartPhone te installeren
  1. Klik op Download! om de download te starten
  2. Als gevraagd vervang happyChef.apk
  3. Klik Open
  4. Klik Open met installatie programma
  5. Als gevraagd geef toestemming om te installeren.


Welkom bij Ekodis Natuurvoeding

(H)APPY CHEF
Om (H)appy Chef op je smartPhone te installeren

  1. Klik op
  2. Kies: Zet op beginscherm
  3. Sluit Safari
  4. Klik op happyChef op je beginscherm om de app te openen

logo
Winterse recepten (152)

TOM KHA TOFU | vegan Thais super soepje
BULGURSALADE | met geroosterde venkel, wortel en rode ui
Biologische cakejes, gezoet met rozijnen en dadels
KERSTDESSERT | mini hazelnootpavlova's met kardemom-sinaasappel slagroom en gluhwein stoofpeertjes
Veggie bijgerechten: oven-heerlijke spruitjes en kerstige bospeentjes
Stamppot boerenkool, maar dan anders!
Gezonde versie van bara brith
Bubbels + chocola + bevroren druiven
Suikervrije appel oatmeal cookies
Hartige flapjacks
De nasi van mijn oom
Gebakken polenta met champignons en parmezaanse kaas
CHEESY CREAMY POLENTA MET BOSPADDENSTOELEN | vegetarisch en glutenvrij kerst-hoofdgerecht
Vegcrumble
GEROOSTERDE WINTERPEEN EN KIKKERERWTEN | met harissa, espresso, Griekse yoghurt en verse koriander
Nori wafels met zwart sesamzaad
Zelf zuurkool maken
De simpelse suikervrije kokosmakronen
Amaranth breakfast bowls
Flapjacks zonder suiker
BIRCHER MUESLI | voor alle havermout-lovers
Salade met koolraap en vegetarische spekjes
Carob cantuccini
Dahl van rode linzen en kokosmelk
SNEL GEZOND NOODLE SOEPJE | voor één persoon
Vegan pompoentaartje
POMPOENMUFFINS | gezoet met appelstroop
EENVOUDIGE WINTERSALADE | simpele ingrediënten, super smaakvol
Sinaasappel-dadel balletjes met amandelen en anijszaad
Je eigen verse kruidenkaasje maken
Hartige havermout
Chocoladetherapie
VEGAN CEVICHE | van koolrabi en knolselderij
Fool-proof fermenteren met zuurkoolpekel
Smakelijke combi: op koffiebonen geroosterde wortels
Gebakken banaan met honing-glaze en kaneel
Marrokaanse linzen kofte met gierst
BATAAT-LINZEN STOOFPOTJE | lekker makkelijk
Aardappelgratin met geitenkaas en zelfgemaakte tapenade
VEGAN BROWNIES | op basis van zoete aardappel
Ayurvedische ananas
Vegan chocolademousse met aquafaba
EARL GREY BONBONS | die niet misstaan in de vitrine van Puccini Bomboni
Pittige biet bourguignon met skiitake paddestoelen
Romige aardperen met parmezaan en knoflook
Snelle linzen salade
Puree van vergeten groenten
Echte marsepein
De snelste kimchi
De chocoladetaart
In knoflookolie geroosterde witte kool
TAH DIG | Iraanse rijst met geroosterde wintergroente
Carpaccio van gerookte bietjes en veldsla met gepofte knoflook-vinaigrette
Pittige pinda-wortelsoep met kokosmelk
VEGAN CREAMY PADDESTOELEN SPAGHETTI | met cashewroom en knoflook
Taaitaai (zonder geraffineerde suiker)
Peren tart tatin met gember en pompoenpitjes
In port gekonfijte vijgen met blauwe kaas
Wortelcakebollen (raw, vegan en glutenvrij)
Camembert uit de oven met zelfgemaakte knoflooktoastjes
MAKKELIJK WINTER MENU’TJE | puree van knolselderij, gemarineerde tempeh en geroosterde venkel
Slagroomtruffels met etherische bergamotolie
WALNOOT-ROZIJNENBROOD| met de makkelijkste broodtechniek. ooit.
Gevulde avocado
Winter Caesar | vega ceasar salade met boerenkool
Gevulde zoete aardappel
KOKOS KARAMEL REPEN | gezoet met dadels
Simpele bietensalade met yoghurt-wasabidressing
MAKKELIJKE SINAASAPPEL-OLIJFOLIE CAKE | met honing
Vega saucijzenbroodjes: kapucijnerbroodjes
Winterdahl met knolgroenten, heerlijk verwarmend en makkelijk te bereiden
‘Spaanse’ zuurkool
Blauwe kaasbroodjes
MAKKELIJKE SCONES | met bosvruchten en een vleugje citroen
AARDAPPELTORENTJES | uit de oven
RAW WORTELSALADE | wortelkrullen gemarineerd in miso
Boekweitcrackers met sesam
Soepje van doperwten, prei en broccoli
The banana-moment
Driepompoenensoep
ZELFGEMAAKTE KIMCHI | fermenteren die handel!
Het geheim achter de perfecte aardappelen
KWEEK JE EIGEN MICRO-GROENTEN | super gezonde garnering voor soep, broodjes of salade
Het ei in de avocado
HARTIGE KNOLLEN-CRUMBLE | (vegan) wintergerecht uit de oven
Raita van zoete aardappel
HAZELNOOT-MOKKA MELK | met een snufje cayenne
Vegetarische kastanje paté
PASTINAAK-OATMEALCOOKIES | weer 'ns wat anders!
Je eigen kruidnoten
BLOEMKOOL-RÖSTI | met lekker veel parmezaanse kaas
Shortbread in alle smaken
Vegan chocoladetaart (met verstopte pompoen in de vulling!)
Carrotcakesalade
Hartige wintersoep met zuurkool
DE NIEUWE HAZELNOOTSCHUIMTAART | lactosevrij, glutenvrij en heel erg lekker
VEGA SAMOSA'S | uit de oven
Glutenvrije pizza met winterpostelein en gekarameliseerde uien
AREPA COLOMBIANA | maispannenkoekjes uit colombia (glutenvrij en vegan)
Bietjes-torentjes
Pompoencake
Feestelijke vegan appelcake met knapperige bodem en dadel-karamel topping
Juwelen op chocola
Kruidige zuurkool beignets met een knoflooksausje
CARROTCAKECOOKIES | zonder toegevoegde suiker
Chocolade-gepofte rijst-rotsjes
Pompoenpate
Overheerlijk chocoladetoetje (en maar twee ingredienten!)
SKORDALIA| griekse aardappelpuree met olijfolie en knoflook
Witlof canapés met balsamico kaviaar
Vegan ginger-lemon taart
CHOCOLADE FUDGE | vegan en met minder suiker
Vegan ovenschotel van kokos-curry geroosterde pompoen en linzen
SNELLE SNERT | vegan en in een half uurtje op tafel!
Snelle appeltaartjes
VEGAN CHOCOLADETAART | met aquafaba mousse en dadel-pretzel korst
Uien tart tatin met balsamico honing glaze
Vega seitan broodjes
POMPOENSMOOTHIE | begin je dag met butternut
Gember-rozemarijn koekjes van kikkererwtenmeel (glutenvrij)
Geroosterde prei: simpel en heerlijk!
KOREAANSE SHIITAKE JJIGAE | met kimchi
PREISOEPJE | met roquefort, peer en boekweit (en knoflooktoastjes!!)
KERST VOORGERECHT| tartaartje van gepofte biet met zesty gember-misomarinade, nori en sesamzaadjes
Lof & Yacon | witlof salade met geitenkaas, walnoten en yacon
Eenvoudige glutenvrije clementine hazelnoot gebakjes
PASTINAAK-CANNELINNI SOEP| met rozemarijn
Estlandse Kringel: lijkt ingewikkeld, valt wel mee
Herfstsoep van pompoen, kastanjes en eekhoorntjesbrood
Hippocras: een middeleeuws recept voor gekruide wijn
Butternut hasselback, met boter-maple glaze en gerookte amandelen
Gevulde spaghetti pompoen
GEROOSTERDE POMPOENSOEP| met kokosmelk
DE MAKKELIJKSTE FOCACCIA | speciale super-simpele broodtechniek!
Mousse van rode biet met gerookte tofu en wasabi in een kuipje van nori
LEBKUCHEN | gezoet met honing en dadels
KIMCHI TOSTI | super lekker!
Picknick-pot met een salade van bietjes en romige knolselderij
Pepernoten popcorn (vegan en glutenvrij)
In tripel gestoofde wilde paddestoelen met gratin van zoete aardappel
Chocokokomakronen met een vleugje cayenne (vegan)
Het Ayurvedische katerontbijt
Pastinaak-rosti's | eet ze bij je favoriete salade
QUINOA CAPRESE | heerlijk ovengerecht met quinoa, tomaat, flespomoen en mozzarella
Vitale lunch, een groen broodje
Glutenvrije sinaasappel polentacake met pistachenoten in een siroop van rozenwater
VEGA CHINESE KOOL ENCHILADAS | met gegrilde mais en komijn-kidneybonen
RODE KOOL STEAKS | geroosterde rode kool met balsamico-knoflook glaze
Eenvoudige vegan bananen muffins, gezoet met appelstroop
Suikervrije oatmeal cookies | super makkelijk recept!
Yogi peperkoek: glutenvrij en vegan
GEPOFTE BATAAT | met rauwkost-topping
(H)appy Chef recepten zoekhulp