020 694 6327eko@ekodis.nl Open: maandag t/m vrijdag 8:00-19:00 uur | zaterdag 8:00-18:00 | zondag 10:00-18:00 uur

CITROEN-KARDEMOM POPCORNBLOKKEN | met witte chocola

Dit heb je nodig:

  • 45 gram gezouten popcorn
  • 200 gr witte chocola
  • Rasp van 1 bio citroen
  • 2 el maanzaad
  • 3 el maanzaad
  • 1/2 tl kardemompoeder

Zo maak je het:
—Leg een vel bakpapier in een bal van 20x30cm (dit kan een Tupperware-bak zijn of een braadslee).
—Sprenkel de maanzaad gelijkmatig over de bodem van de bak.
—Doe de popcorn in een grote schaal.
—Hak de witte chocola in kleine stukjes. Smelt deze samen met de kokosolie au bain marie (het water in de pan moet kokendheet zijn maar niet koken: doe het vuur onder de pan dus uit als je het schaaltje met chocola er in hangt). Als de chocola gesmolten is roer je er de citroenrasp door.
—Giet de chocola over de popcorn en schep deze zo lang door elkaar tot alle popcorn is bedekt met een laagje chocola.
—Schep de popcorn in de bak. Maak een gelijkmatige laag. Sprenkel de kardemompoeder over de popcorn.
—Zet de bak in de koelkast tot de chocola is uitgehard. Snij de popcornplak dan in blokken.

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.