020 694 6327eko@ekodis.nl Open: maandag t/m vrijdag 8:00-19:00 uur | zaterdag 8:00-18:00 | zondag 10:00-18:00 uur

Natuurlijke cosmetica Amsterdam

✓ 99% bioproducten

✓ Meer dan 5.000 producten

✓ Unieke productlijnen

 

Wilt u natuurlijke cosmetica kopen in Amsterdam? Loop dan zeker eens binnen bij Ekodis in Amsterdam-Oost, waar biologische voeding, diverse cosmetica en natuurlijke huidverzorgingsproducten worden verkocht. Hiermee verzorgt u uw huid op de allerbeste manier én u belast het milieu zo min mogelijk.

Voor al uw natuurlijke cosmetica loopt u binnen bij onze winkel in Amsterdam

RON HUISMAN

De zorgvuldige samengestelde natuurzuivere cosmetica die het allerbeste zijn voor uw huid, koopt u in onze winkel in Amsterdam. De huid is uw grootste orgaan waar niet alleen stoffen door worden afgevoerd, maar ook waar stoffen naar binnen kunnen komen. Het is dus niet gezond als u uw huid afsluit door chemische cosmetica te gebruiken. Het beste koopt u – voor uw eigen gezondheid – diverse natuurlijke huidverzorgingsproducten in onze winkel in Amsterdam. U merkt snel dat de geuren en texturen in veel gevallen verschillen van chemische producten. Misschien is het even wennen, maar u zult er zeker baat bij hebben als u kiest om uw natuurzuivere cosmetica en natuurlijke huidverzorgingsproducten bij ons in Amsterdam te kopen.

Naast natuurlijke cosmetica koopt u hier in Amsterdam ook andere bioproducten

Wij zijn uw vaste, natuurlijke supermarkt in Amsterdam voor al uw natuurzuivere huidverzorgingsproducten en cosmetica, maar ook voor biologische voedingsmiddelen. U kunt bij ons onder andere terecht voor biologische wijn, vegetarisch eten en zuivelproducten. Voor een eenmalig bedrag van € 5,- schaft u een klantenkaart aan . Hiermee spaart u in onze winkel in Amsterdam voor aantrekkelijke kortingen op natuurzuivere cosmetica, natuurlijke huidverzorgingsproducten en nog veel meer. Dat maakt het winkelen bij ons nóg aantrekkelijker.

Neem bij vragen gerust contact met ons op

Met jarenlange ervaring en veel kennis van de biologische markt, helpen wij u in Amsterdam graag bij eventuele vragen of opmerkingen over natuurzuivere cosmetica en andere producten. Mist u een product binnen ons aanbod van natuurzuivere cosmetica of heeft u behoefte aan iets anders in onze winkel in Amsterdam-Oost? Wij luisteren naar uw feedback en suggesties! Neem eenvoudig contact met ons op via ons contactformulier, bel naar 020 694 6327 of wandel gerust eens bij ons binnen. Wij zijn dagelijks geopend zodat u altijd terecht kunt om uw natuurlijke huidverzorgingsproducten in Amsterdam te kopen.

 

PERSOONLIJK CONTACT?

DIRECT NAAR ONZE RECEPTEN ZOEKHULP!

Ekodis menu kaart

 

 

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag 8:00-19:00 uur
zaterdag 8:00-18:00 uur
zondag 10:00-18:00 uur

Lees meer ->Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.