Alle, Gezond, Glutenvrij, Koekjes, Melkvrij

2 ingrediënten koekjes

Posted by Dorien Beekveldt

Deze koekjes zijn vegan, glutenvrij en suikervrij EN ze bevatten maar 2 ingrediënten! Heel makkelijk gemaakt, nog makkelijker opgesmikkeld 😉

Dit heb je nodig:
1 rijpe banaan
75 gram geraspte kokos

Zo maak je het:
Verwarm je oven voor op 170 graden.

Prak de banaan in een groot diep bord. Voeg de kokos toe. Prak/schep alles heel goed door elkaar.

Leg een vel bakpapier op de bakplaat. Met behulp van twee eetlepels, schep je hoopjes banaan-kokosmengsel op het bakpapier (één lepel schept mengsel, andere lepel duwt het mengsel van ene lepel op het bakpapier). Met de bolle kant van de lepel druk je de hoopjes een beetje plat.

Bak de koekjes 20 minuten op 170 graden.