20 minuten of minder, Alle, from scratch, geen dieetwensen, glutenvrij, ik kan niet kiezen, koolhydraat arm, lactosevrij, lunch, maakt me niet uit, nooit, out of the box: ik wil iets nieuws proberen, soms, suikervrij, vaak, vegan, voor diabetici en mensen met hypoglycaemie

SPIRULINA SPREAD | voor op brood

Posted by Dorien Beekveldt

Dit recept is voor een frisse sandwich spread met spirulina. Heerlijke toevoeging voor op een broodje gezond met ijsbergsla, paprika en huttenkase.

Dit heb je nodig:

  • 25 gram verse basilicum
  • 5 eetlepels olijfolie
  • 1 teen knoflook
  • 3 bladen ijsbergsla
  • 1 el citroensap
  • 5 theelepels spirulinapoeder
  • Peper en zout naar smaak

Zo maak je het:
Doe alles in een kleine foodblender (zo eentje waar je de staafmixer op kan zetten). Maal tot je een consistente pasta hebt. Zet de machine af en toe stil om de blaadjes aan de zijkant naar binnen te roeren.

Proef en voeg naar smaak zout/peper/citroen