020 694 6327winkel@ekodis.nl Open: maandag t/m vrijdag 8:00-19:00 uur | zaterdag 8:00-18:00 | zondag 10:00-18:00 uur

Recepten

page 3 of 6
  • Kaki sorbet (vegan, suikervrij en maar 2 ingrediënten!)
    Kaki sorbet (vegan, suikervrij en maar 2 ingrediënten!)
    Ik heb een soort blinde vlek voor fruit dat ik niet ken. Ik zie appels liggen, peren en bananen. Maar bijvoorbeeld papaya wordt in mijn hersenen al amper doorgegeven aan mijn bewustzijn. Ik stel me zo voor dat er in mijn hoofd een soort marktkoopmannen met zwaar Jordanees accent zijn, die alle zenuwprikkels omroepen en […]
    Read more
  • Zwarte rijst noedels, sesam-salade en Japanse braadfilets
    Zwarte rijst noedels, sesam-salade en Japanse braadfilets
    Zomerse noedelsalade met zwarte rijst noedels van Terrasana. Op smaak gebracht met sesamolie, shoyu en verse koriander. Afgemaakt met een gebakken Japanse braadfilet. Dit heb je nodig: 1/4 spitskool 2 tomaten 1 puntpaprika 2 handjes sugar snaps 1/2 rode ui Bosje verse koriander 2 japanse tofu braadfilets 170-250 gram zwarte rijstnoedels (Terrasana) 1/2 eetlepel shoyu […]
    Read more
  • Je eigen kruidnoten
    Je eigen kruidnoten
    Toen specerijen uit het verre oosten nog super chique waren -laten we zeggen zo’n zeshonderd jaar geleden- waren speculaas en kruidnoten alleen verkrijgbaar als je wat te makken had. Want ze waren ‘peper’duur. In de 5e en 6e eeuw kwamen de specerijen die we nu voor speculaas gebruiken door middel van kruistochten in de Lage […]
    Read more
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.