020 694 6327winkel@ekodis.nl Open: maandag t/m vrijdag 8:00-19:00 uur | zaterdag 8:00-18:00 | zondag 10:00-18:00 uur

Recepten

page 2 of 7
  • Dahl van rode linzen en kokosmelk
    Dahl van rode linzen en kokosmelk
    Dit is nou een goed recept om in een grotere hoeveelheid te maken. Het is simpel en kan bijna niet mislukken. Het bevat weinig (en goedkope) ingrediënten maar smaakt niet zo. Door de combinatie van de komijn- en mosterdzaadjes met de kokosmelk, krijgt de dahl een genereuze mild-volle smaak, die je nog iets op kunt […]
    Read more
  • Gekonfijte walnoten (glutenvrij)
    Gekonfijte walnoten (glutenvrij)
    Het verlangen naar ongezond voedsel kan leiden tot de creatie van gezonder voedsel dat vaak nog lekkerder is. Van zin in de frietjes van de MacDonalds naar ovengeroosterde aardappeltjes en van onbeholpen ik-ga-nu-alle-keukenkastjes-af-naar-iets-om-te-snacken-terwijl-ik-weet-dat-ik-niks-in-huis-heb naar creatieve gember en rozemarijnkoekjes van kikkererwtenmeel. Dit recept komt voort uit zo’n verlangen. Ik ben namelijk een sucker voor suikerpinda’s. Ik […]
    Read more
  • Fool-proof fermenteren met zuurkoolpekel
    Fool-proof fermenteren met zuurkoolpekel
    Zuurkoolpekel is dat vocht dat samen met de zuurkool in het zakje of de pot zit die je in de winkel koopt. In dat vocht zit de probiotische melkzuur cultuur die je nodig hebt om je worteltjes te fermenteren. Er kan weinig misgaan: de juiste cultuur is al geweekt, jij voegt alleen toe wat je […]
    Read more
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.