020 694 6327winkel@ekodis.nl Open: maandag t/m vrijdag 8:00-19:00 uur | zaterdag 8:00-18:00 | zondag 11:00-18:00 uur

Recepten

page 1 of 6
  • Chocokokomakronen met een vleugje cayenne (vegan)
    Chocokokomakronen met een vleugje cayenne (vegan)
    Ze zijn een beetje lastig om in vorm te krijgen en je moet ze helemaal af laten koelen als je wilt dat ze hun vorm behouden terwijl je ze eet, maar ze zijn lekker. Op een volwassen manier, met de donker bittere smaak van pure cacao, pittig vleugje van de cayenne en serieuze bite van […]
    Read more
  • Feestelijke vegan appelcake met knapperige bodem en dadel-karamel topping
    Feestelijke vegan appelcake met knapperige bodem en dadel-karamel topping
    Kijk, als je het even heel zwart-wit bekijkt, dan zou je de westerse wereld kunnen onderverdelen in ‘Conventionele Eters’ (denk aan MacDonalds frietjes met 17 ingredienten, Pepsi, Bugels en kiloknaller schnitzels) en de ‘Macrobioten’ (denk aan salades van gekiemd brocolizaad en voorgeweekte en gekookte roggekorrels met een dressing van enkele druppels lijnzaadolie en.. water) (liefst […]
    Read more
  • Romig soepje van aardpeer, salie en hazelnoten
    Romig soepje van aardpeer, salie en hazelnoten
    Denk je dat je niet goed kunt koken? Verbaas jezelf met je culinaire kunsten en waan je de chef van een sterrenrestaurant. Deze soep heeft een verfijnde delicate smaak (zoals in een restaurant) maar is heel makkelijk om te maken (zoals het bakken van een ei). Ingrediënten 500 gram aardpeer 1 ui 1 teen knoflook […]
    Read more
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.